Als u met Visual video productions in zee gaat wilt u natuurlijk weten op welke wijze wij te werk gaan.

1 Kennismakingsgesprek :

Tijdens ons kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en volledig gratis.

 

2 Formulier voor het draaiboek

Als u besluit een samenwerking aan te gaan krijgt u van ons een document waarin u alvast op papier kunt zetten wat de wensen van de film zijn, Hiermee kunt u in alle rust alvast eens nadenken over De shots die in de video verwerkt moeten worden. Dit zorgt ervoor dat we tijdens het maken van het draaiboek niks vergeten en al uw wensen verwerkt kunnen worden.

 

3 Concept en draaiboek

Het proces begint bij een goede basis, Wat zijn uw wensen? welke uitstraling moet de film hebben? welke onderdelen moeten er in beeld? Wilt u drone shots in de film verwerkt hebben, of zelfs een volledige drone film?

Tijdens dit proces gaan we het draaiboek precies in kaart brengen en op papier zetten. We stellen een lijst op met scenes en shots die we op willen nemen en wat en wie er allemaal nodig is op de opname dag.

 

4 De opname

Als het draaiboek uitgewerkt is zijn we klaar voor de opname.

Op de opname dag verwerk ik met mijn apparatuur het volledige draaiboek, Een eventuele voice over zal worden opgenomen en aan het eind van de dag lopen we alles nog even na.

 

5 De montage

Tijdens de montage verwerk ik volgens het draaiboek de beste shots en monteer deze aan elkaar, Tenslotte voegen we muziek en eventuele speciale effecten en overgangen toe.

 

 

6 Beoordeling

Wij sturen u een e-mail met een link waar u de film kunt bekijken, Na het bekijken van de film kunnen wij indien gewenst nog wijzigingen aanbrengen.

Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is !

 

7 Factuur

Nadat u de film naar tevredenheid heeft ontvangen ontvangt u van ons de factuur.